Lansam un nou concurs de gatit sanatos! :)

Dragi prieteni,

Acum, ca vacanta s-a incheiat, ne-am intors plini de energie si voie buna si suntem pusi pe fapte mari pentru ca nimic nu se compara cu o mancarica buna, preparata in casa, cu ingrediente proaspete, sanatoase si atent selectionate. Recolta de fructe si legume delicioase si sanatoase este bogata anul acesta, asa ca avem materie prima din belsug pentru conservele noastre delicioase.

Tocmai din acest motiv am decis sa va lansam o noua provocare: un nou concurs de gatit sanatos cu fructe si legume Sun Food!

Acesta se desfasoara pe pagina noastra de Facebook pe parcursul a 4 saptamani consecutive.

In acest interval va invitam sa postati minim 5 retete cu fructe, legume sau peste la conserva Sun Food. Fiecare reteta trebuie sa fie insotita de fotografii si cel putin o reteta dintre cele 5 trebuie sa contina rosii Sun Food, intregi sau decojite, in functie de preferintele voastre :).

Cel sau cea care ne va impresiona prin maiestria sa culinara va fi premiat/a cu un cos de conserve sanatoase Sun Food si un set de ustensile care ii vor permite sa experimenteze cele mai apetisante si mai originale retete de tarte, placinte si budinci dulci, dar si sarate!

Asa cum stiti deja, juriul nostru de experti in gastronomie este unul foarte pretentios si atent la detalii. Tocmai din acest motiv, ei vor fi foarte atenti atat la savoarea si gustul mancarii – ca de obicei, toate retetele vor fi testate in bucataria noastra – dar nu numai. Ei vor puncta si modul de prezentare al preparatului, dar si complexitatea retetei.

Altfel spus, cu cat reteta pe care ne-o trimiteti este mai speciala, contine o combinatie de ingrediente mai aparte – fara sa se faca insa rabat de la savoare si aroma – cu atat ii cresc sansele de castig!

La finalul celor 4 saptamani de concurs, juriul nostru isi rezerva doua zile in care sa dezbata retetele trimise de voi, sa compare si sa evalueze si sa stabileasca un castigator.

Acesta va fi anuntat, ca si pana acum, prin intermediul paginii noastre de Facebook!

Va invitam cu drag sa participati si sa ne incantati cu retetele voastre delicioase si noi promitem sa va premiem!

Cu drag,

Echipa Sun Food

Leave a comment